EU projekt

Naziv poziva: WWW vaučeri za MSP
Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti i profitabilnosti Obrta unaprjeđenjem postojeće web stranice i uspostavljanjem web trgovine
Kod projekta: KK.03.2.1.17.0262
Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020


Sažetak projekta

Linea-studio za dizajn i tisak ulaže u unaprjeđenje web stranice i izradu web trgovine s ciljem povećanja konkurentnosti, profitabilnosti i ekonomičnosti poslovanja. Zbog široke referentne liste kupaca s područja cijele Republike Hrvatske, Prijavitelj svakodnevno zaprima veliki broj narudžbi putem telefonskih poziva i mailova. Realizacijom ovog projekta, narudžbe će biti automatizirane putem unaprjeđene web stranice i uspostavljene web trgovine što će uvelike doprinijeti poboljšanju cjelokupnog procesa prodaje. Osim toga, zbog bržeg i učinkovitijeg sustava prodaje, osloboditi će se mjesta za povećanje obujma poslovanja što će samim time rezultirati i povećanju poslovnih prihoda Prijavitelja. Ukupna vrijednost projekta iznosi 139.680,00 kn.


Ukupna vrijednost projekta

Ukupni troškovi projekta: 139.680,00 HRK

Ukupno prihvatljivi troškovi: 139.680,00 HRK
Iznos bespovratnih sredstava: 97.776,00 HRK


Razdoblje provedbe projekta

Projekt je proveden od 28.01.2019. do 24.01.2020.Kontakt osobe za više informacija

Kontakt osoba za više informacija o projektu je JASNA ACINGER-PREBEG, e-mail: linea@linea.hr


Više informacija potražite na poveznicama:
www.strukturnifondovi.hr
Operativni program Konkurentnost i kohezija
 

Linea studio za dizajn i tisak isključivo je odgovoran za sadržaj ove publikacije.


Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.