Linea studio za design i tisak

O NAMA

LINEA - studio za dizajn i tisak, obiteljski je obrt koji je utemeljen 1987. godine. Početak aktivnosti obrta vezan je uz fotografiju i snimanje video filmova i spotova, dokumentarnih filmova te izradu dizajna za razne časopise kao i organizacija promotivnih aktivnosti za pojedine tvrtke. Kasnije se posao proširio na grafičku pripremu i na sam tisak koji obavljamo od 1994. godine.

 

Stalnim ulaganjem u tehnološki razvoj i nabavkom novih i modernih strojeva u grafičkoj djelatnosti  danas smo u mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi postavljene poslove  i zadatke. Stalno zapošljavamo između 26 -30 ljudi obučenih i školovanih za posao koji obavljaju tako da je svaka djelatnost pokrivena stručnim kadrom. Proizvodnja se odvija u pogonu od 1800 m2 vlastitog prostora uređenog i opremljenog za što bolje izvršavanje poslova.

 

Prijem stranaka, grafička priprema, komercijala računovodstvo i show room je u izdvojenom prostoru od 220 m2 sa osiguranim parkingom.

 

Visokom kvalitetom izvršenih poslova, profesionalnosću i  odgovornošću prema poslovnim partnerima i suradnicima trudit ćemo se i u buduće zadobiti vaše povjerenje da nas izaberete kao partnera u vašem poslovanju.