Tekstilni printer D.GEN Teleios Grande H6

NABAVA OPREME SUFINANCIRANA JE SREDSTVIMA IZ EUROPSKOG FONDA ZA REGIONALNI RAZVOJ


Naziv projekta: Nabava tiskarskog stroja 3,2 m za tisak na tekstilne materijale

Opis projekta: Obrt „Linea“ zbog zastarjele i nedovoljno učinkovite tehnologije, nema dovoljno kapaciteta za proizvodnju traženih količina vlastitih tekstilnih proizvoda što uzrokuje nedovoljnu konkurentnost i tehnološku spremnost za daljnji rast i dugoročni opstanak na tržištu. Zbog toga se odlučio na ulaganja u nabavu printera 3,2 m najnovijih tehnoloških dostignuća

Cilj i očekivani rezultat projekta: Ulaganjem u nabavu novih vlastitih strojeva i opreme, Društvo planira rast ukupnih prihoda za 23% i 54% na ino tržištu te zadržavanja i otvaranja nova 4 radna mjesta

Ukupna vrijednost projekta: 561.278,52 kn i iznos koji sufinancira EU iznosi 300.000,00 kn

Razdoblje provedbe projekta: od listopada 2017.god do lipnja 2018. god.

Kontakt osoba za više informacija: Zdravko Prebeg, mail: linea@linea.hr

www.strukturnifondovi.hr
Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.