Tisak na majice dugih rukava

Opis proizvoda

Majice su najrašireniji i najomiljeniji promotivni artikl, bilo da se radi o klasičnoj T-shirt majici, elegantnoj polo ili sportskoj majici, ona je odjevni predmet s kojim nikada nećete pogriješiti.

U ponudi imamo široki izbor majica kako bi zadovoljili sve želje kupaca (muške ili ženske, strukirane ili klasične, široka paleta boja, dužina rukava…)


Tisak na majice se najčešće izrađuje tehnikom sitotiska.

Moguće je tiskati na majice u jednoj ili više boja, na skoro sve vrste majica, polo majica ili nekih drugih vrsta i gramatura majica.
Osim sitotiska, možemo ponuditi i strojni vez (štik) ili direktni tisak na tekstil.

Sitotisak


Sitotisak je najstarija tehnika tiska koja ima široku primjenu, posebno kod gotovih reklamnih ili tiskanih proizvoda. Koristi za tisak na razne materijale kao npr. tisak na tekstil, metal, PVC podloge, keramiku, gumu ili različite promotivne artikle.
Sitotisak odlikuje dugi vijek trajanja otiska u svim uvjetima korištenja i velika pokrivnost, tako da kvalitetno izvedene tisak u sitotisku ima višegodišnju upotrebu bez oštećenja.

Strojni vez ili štik


Strojni vez ili štik se odlikuje odličnom kvalitetom i trajnošću, veliki izbor boja konca visoke čvrstoće i postojanosti.
Strojni vez je pogodan za apliciranje na razne vrste tekstilnih materijala, specijalno na materijale koji ne podnose termo apliciranje.

Izdvojeni proizvodi

Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.