Tisak na kuverte

Opis proizvoda
Kuverte (omotnice ili koverte) su ambalaža za dokumente i koristimo ih tokom slanja poštom za dokumente ili pisma.
U ponudi imamo sve vrste kuverti, od poslovnih American formata, C5,C4,A5, A4, B5, B4 bijele strip, u 80, 90 ili više grama.

U ponudi imamo sve vrste kuverti, od poslovnih American formata, C5,C4,A5, A4, B5, B4 bijele strip, u 80, 90 ili više grama.
Dotisak na kuverte je moguć gotovo na sve vrste, ali ovisno o samom zahtjevu tiska se određuje da li ce se tiskati u offsetu, digitalnim tiskom, i sl. Kod većeg broja komada preporuča se offset tisak kojim se postiže visoko kvalitetan otisak, dok za manji broj komada preporuča se digitalni tisak.

Offsetni tisak


Offsetni tisak je tehnika tiska u kojoj se tisak transferira sa offsetne ploče na gumeni plašt, a zatim na arak papira. To je indirektni postupak umnožavanja tiskovne forme na tiskovnu podlogu.
Najveća prednost offsetnog tiska je vrhunska kvaliteta otiska i vrlo povoljna cijena za veće naklade.

Digitalni tisak


Digitalni tisak je popularna i moderna metoda tiskanja koja digitalni tisak pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir.
Digitalni tisak znatno pojednostavljuje tiskarski proces, jer omogućuje tisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su mala naklada, brzina i kvaliteta otiska.
Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.