Tisak Covid-19 Roll Up plakata

Opis proizvoda

Roll-up je idealan stalak za obavijestiti klijente i posjetitelje o pravilnom postupanju prema virusu Covid-19

Ovaj stalak najbolji je izbor za klijente koji očekuju visoko kvalitetan proizvod i uvijek zaštićenu grafiku prilikom transporta.

Glavna razlika od Roll-up Roti Classic-a je da Roti Eco model ima jednu nogicu koja se postavlja rotiranjem za 90°, dok Roti Classic ima dvije nogice.


Roll-up je idealan za prezentaciju na raznim prigodama zbog svoje lake i jednostavne montaže, te jednostavnog transporta.

Ovaj stalak najbolji je izbor za klijente koji očekuju visoko kvalitetan proizvod i uvijek zaštićenu grafiku prilikom transporta.

Montaža je vrlo jednostavna i brza, potrebno je samo izvući grafiku i baze i prikvačiti ju na potpornu šipku.


Roll-up Roti Classic je dostupan u dimenzijama 85x200, 100x200 i 120x200cm.

Roll-up Roti Eco je dostupan u dimenzijama 85x200, 100x200.


Pakiranje:

- aluminijski stalak

- transportna torba s dodatnim ojačanjem

- kartonska kutija

Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.