Tisak na jakne i prsluke

Opis proizvoda

U ponudi imamo širok asortiman radnih i modnih jakni za sve namjene i vremenske uvjete.

Najpopularnije su jakne i prsluci od Polar Flis i SoftShell materijala.


U ponudi imamo širok asortiman radnih i modnih jakni za sve namjene i vremenske uvjete.

Najpopularnije su jakne i prsluci od Polar Flis i SoftShell materijala.

Softshell je lamninirani tekstil koji je vodootporan a istovremeno propustan na zrak.

Takva odjeća je lagana, rastezljiva, topla i ima veliku mehaničku otpornost.

Sitotisak


Sitotisak je najstarija tehnika tiska koja ima široku primjenu, posebno kod gotovih reklamnih ili tiskanih proizvoda. Koristi za tisak na razne materijale kao npr. tisak na tekstil, metal, PVC podloge, keramiku, gumu ili različite promotivne artikle.
Sitotisak odlikuje dugi vijek trajanja otiska u svim uvjetima korištenja i velika pokrivnost, tako da kvalitetno izvedene tisak u sitotisku ima višegodišnju upotrebu bez oštećenja.

Strojni vez ili štik


Strojni vez ili štik se odlikuje odličnom kvalitetom i trajnošću, veliki izbor boja konca visoke čvrstoće i postojanosti.
Strojni vez je pogodan za apliciranje na razne vrste tekstilnih materijala, specijalno na materijale koji ne podnose termo apliciranje.

Termo transfer folija


Termo transfer folija je tisak personaliziranih jednostavnijih vektroskih grafika, natpisa, brojeva za dresove, grbova, logotipa, i sl.
Grafika se izrezuje na rezačima folija (cutterima) nakon toga se odstranjuje višak folije te na kraju na ljepljivom transferu ostaje vaša grafika zrcalno izrezana i spremna za apliciranje sa termo prešom.

Izdvojeni proizvodi

Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.