Izrada Roll Up zaštitnih pregrada

Opis proizvoda

Zaštitna roll-up  pregrada je povoljan, a učinkovita opcija zaštitne pregrade za radna mjesta gdje postoji blizak kontakt sa klijentima.

Namijenjene su za hotele, ugostiteljske objekte, frizerske salone, ordinacije, ljekarne, urede i ostale djelatnosti u cilju sprečavanja zaraze i širenja korona virusa COVID-19.

Montaža je brza i jednostavna


Roll-up je idealna opcija zaštitne pregrade zbog svoje lake i jednostavne montaže, te jednostavnog transporta.

Montaža je vrlo jednostavna i brza, potrebno je samo izvući transparentnu pregrade iz baze i prikavačiti ju na potpornu šipku.

Sjajnu stabilnost omogućuju dvije nogice koje se postavljaju rotiranjem za 90°.

Roll-up pregrada  je dostupna u dimenzijama 85x200, 100x200, 120x200 i 150x200 cm.


Pakiranje:

- aluminijski stalak sa prozirnom grafikom

- transportna torba s dodatnim ojačanjem

- kartonska kutija

Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.