Tisak na vrećice

Opis proizvoda
Vrećice se često koriste kao reklamni proizvod na sajmovima, konferencijama, na promotivnim akcijama proizvođača, trgovina i trgovačkih centara, hotela, restorana, kampova i sl.

Nudimo vam širok izbor papirnatih vrećica različite gramature (od 90 do 110 g) u 12 boja.
Tisak se najčešće radi u jednoj do dvije boje tehnikom sitotiska. Njihova prednost je povoljnija cijena i brža izrada otiska nego kod vrećica koje se rade u offsetnom tisku.

Vrećice po narudžbi
Vrećice izrađujemo i prema narudžbi klijenta kada je potrebno zadovoljiti određene parametre poput pantone boje, tisak na hrptu, plastifikacija, specijalni efekti poput parcijalnog UV lakiranja, foliotisak, suhi tisak ili van standardnih dimenzija.

Katalog - Vrećice

Offsetni tisak


Offsetni tisak je tehnika tiska u kojoj se tisak transferira sa offsetne ploče na gumeni plašt, a zatim na arak papira. To je indirektni postupak umnožavanja tiskovne forme na tiskovnu podlogu.
Najveća prednost offsetnog tiska je vrhunska kvaliteta otiska i vrlo povoljna cijena za veće naklade.

Sitotisak


Sitotisak je najstarija tehnika tiska koja ima široku primjenu, posebno kod gotovih reklamnih ili tiskanih proizvoda. Koristi za tisak na razne materijale kao npr. tisak na tekstil, metal, PVC podloge, keramiku, gumu ili različite promotivne artikle.
Sitotisak odlikuje dugi vijek trajanja otiska u svim uvjetima korištenja i velika pokrivnost, tako da kvalitetno izvedene tisak u sitotisku ima višegodišnju upotrebu bez oštećenja.
Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.