Tisak na kišobrane

Opis proizvoda
Moderni i kvalitetni kišobrani sa drvenom ili plastičnom ručkom, u raznim bojama.
Kišobran sa vašim logom je nepogriješiv poklon za Vaše poslovne suradnike i kupce jer to je nešto što će im uvijek trebati.

Moderni i kvalitetni kišobrani sa drvenom ili plastičnom ručkom, u raznim bojama.

U ponudi imamo kišobrane raznih boja, dimenzija i kvalitete, automatske ili ručne, te sklopive ili klasične.

Sitotisak


Sitotisak je najstarija tehnika tiska koja ima široku primjenu, posebno kod gotovih reklamnih ili tiskanih proizvoda. Koristi za tisak na razne materijale kao npr. tisak na tekstil, metal, PVC podloge, keramiku, gumu ili različite promotivne artikle.
Sitotisak odlikuje dugi vijek trajanja otiska u svim uvjetima korištenja i velika pokrivnost, tako da kvalitetno izvedene tisak u sitotisku ima višegodišnju upotrebu bez oštećenja.
Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.