Tisak na memorandume

Opis proizvoda
Memorandum služi za izradu službenih dokumenata, dopisa ili računa od strane tvrtke.
Najčešće sadrži logotip tvrtke sa generalnim podacima kao što su adresa, telefon, fax, web stranica, e-mail, a ovisno o vrsti dokumenta, može sadržavati i brojeve žiro računa, banaka i sl.

Standardni format memoranduma je A4 (210 x 297 mm), ali ukoliko se radi o memorandumu za specijalnu namjenu može biti i drugih formata, a papir za tisak memoranduma je najčešće offsetni 80 ili 90gr.
Kod većeg broja komada preporuča se offset tisak kojim se postiže visoko kvalitetan otisak, dok za manji broj komada preporuča se digitalni tisak.

Offsetni tisak


Offsetni tisak je tehnika tiska u kojoj se tisak transferira sa offsetne ploče na gumeni plašt, a zatim na arak papira. To je indirektni postupak umnožavanja tiskovne forme na tiskovnu podlogu.
Najveća prednost offsetnog tiska je vrhunska kvaliteta otiska i vrlo povoljna cijena za veće naklade.

Digitalni tisak


Digitalni tisak je popularna i moderna metoda tiskanja koja digitalni tisak pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir.
Digitalni tisak znatno pojednostavljuje tiskarski proces, jer omogućuje tisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su mala naklada, brzina i kvaliteta otiska.
Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.