Tisak na promo kape

Opis proizvoda

Kape su efektan modni detalj koji ima višestruku funkciju.

Osim što su korisne jer zimi štite od hladnoće, a ljeti od sunca, one su ujedno i odličan promotivni material


Kape su efektan modni detalj koji ima višestruku funkciju.

Osim što su korisne jer zimi štite od hladnoće, a ljeti od sunca, one su ujedno i odličan promotivni material

Tisak na kape, najčešće šilt kape, može biti u više boja i na više pozicija.

Također se tisak na kape može vršiti putem termo transfer folija ili putem veza – štika.
Termo transfer folija


Termo transfer folija je tisak personaliziranih jednostavnijih vektroskih grafika, natpisa, brojeva za dresove, grbova, logotipa, i sl.
Grafika se izrezuje na rezačima folija (cutterima) nakon toga se odstranjuje višak folije te na kraju na ljepljivom transferu ostaje vaša grafika zrcalno izrezana i spremna za apliciranje sa termo prešom.

Strojni vez ili štik


Strojni vez ili štik se odlikuje odličnom kvalitetom i trajnošću, veliki izbor boja konca visoke čvrstoće i postojanosti.
Strojni vez je pogodan za apliciranje na razne vrste tekstilnih materijala, specijalno na materijale koji ne podnose termo apliciranje.

Izdvojeni proizvodi

Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.