Tisak naljepnica distanciranja

Opis proizvoda

Naljepnice obveznog distanciranja izrađuje se digitalnim printom na specijalnu PVC foliju i dodatno se zaštićuje od mehaničkih oštećenja protukliznom laminacijom.


Sve naljepnice izrađujemo prema narudžbi u raznim oblicima i dimenzijama.


Podna grafika izrađuje se digitalnim printom na specijalnu PVC foliju i dodatno se zaštićuje od mehaničkih oštećenja protukliznom laminacijom.

Podna grafika je posebna folija koja na sebi nosi vrlo jako ljepilo i moguće je lijepljenje na podove i kamene površine.

Folija je mnogo čvršća od obične i izdržljivija. Uz tisak nudimo i mogućnost konturnog rezanja odnosno izradu naljepnica željenog oblika i formata.

Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.