Tisak na pisaći pribor

Opis proizvoda
Pisaći pribor je jedna od najpovoljnijeg i najraširenijeg načina promocije vaše firme, proizvoda ili usluge.

Nudimo Vam i mogućnost dotiska Vašeg loga ili reklamne poruke na olovke.

U našoj širokoj ponudi imamo olovke od raznih materijala – plastike, metala ili njihovih kombinacija.
Tisak na kemijske olovke vršimo u tehnici tampon tiska, ili na metalne olovke graviranjem.

UV digitalni tisak


Nocai UL 600 je najnovija tehnika direktnog tisak na razne vrste plošnih proizvoda i blago zakrivljenih/reljefnih podloga.
Njegova najveća prednost je što osim osnovnih boja ima mogućnost tiska bijelom bojom i UV lakom. Sa više slojeva boje moguće je dobiti reljefni tisak. Veličina radne ploče je 70x90cm i visine 60cm.

Tampon tisak


Tampon tisak je tehnika dubokog tiska sa indirektnim otiskivanjem, gdje pomoću gumenog tampona prenosimo boju sa tiskovne forme, klišea, na željeni predmet.
Ovu vrstu tiska koristimo za tisak ravnih i zakrivljenih površina predmeta izrađenih od raznih materijala kao što su plastika, staklo, keramika, guma, metal. Najčešći artikli za tampon tisak su olovke, privjesci, upaljači, šalice, pepeljare i sl promotivni artikli.

Lasersko graviranje


Lasersko graviranje je postupak urezivanja teksta i/ili grafike laserskom zrakom na prikladnu podlogu.
Prednost graviranje je taj što se odvija upotrebom laserske zrake, bez neposrednog kontakta s podlogom na koju se gravira. To omogućuje vrhunsku preciznost, veliku razlučivost graviranog sadržaja, veliku brzinu izrade te je gravirani sadržaj dugotrajan.
Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.