Tisak vizitki i posjetnica

Opis proizvoda
Posjetnice ili vizitkarte se dijele tokom formalnog upoznavanja kao dio poslovne kulture i na njoj se najčešće nalaze podaci o nekoj osobi i/ili poduzeću.

Posjetnice mobu biti jednostrane, obostrane, kolor, sa dodatkom mat ili sjajne plastifikacije, na posebnim ili reljefnim papirima, te tiskane tehnikom zlatotiska ili blindrucka.
Neke od standardih dimenzija posjetnica su: 90x50 mm, 85x55 mm, 85x50 mm, a gramatura papira se kreće od 250g do 350g.
Kod većeg broja komada preporuča se offset tisak kojim se postiže visoko kvalitetan otisak, dok za manji broj komada vizitke preporuča se digitalni tisak.

Offsetni tisak


Offsetni tisak je tehnika tiska u kojoj se tisak transferira sa offsetne ploče na gumeni plašt, a zatim na arak papira. To je indirektni postupak umnožavanja tiskovne forme na tiskovnu podlogu.
Najveća prednost offsetnog tiska je vrhunska kvaliteta otiska i vrlo povoljna cijena za veće naklade.

Digitalni tisak


Digitalni tisak je popularna i moderna metoda tiskanja koja digitalni tisak pomoću lasera prenosi zadani motiv na papir.
Digitalni tisak znatno pojednostavljuje tiskarski proces, jer omogućuje tisak malih i srednjih naklada, bez izrade filmova i ploča kao što je slučaj u offsetnom tisku. Prednosti digitalnog tiska su mala naklada, brzina i kvaliteta otiska.

Foliotisak ili zlatotisak


Foliotisak ili zlatotisak je tehnika visokog tiska. Otisak se dobiva prijenosom bojila sa specijalne folije pod utjecajem temperature i pritiska.
Ovom tehnikom tiska vaši promotivni proizvodi postaju poseban i ekskluzivan proizvod. Najviše se primjenjuje prilikom tiska pozivnica, ambalaže, poslovne mape, vizit karte, zahvalnice, diplome, rokovnici i sl.
Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.