Izrada fiksnih jarbola za zastave

Opis proizvoda

Jarbol za zastave je odlično rješenje za svako dvorište tvrtke.

Svi naši jarboli su opremljeni čvrstim i visokokvalitetnim postoljima za laku instalaciju i održavanje.

U ponudi imamo poliesterske jarbole visine 6, 8, 10 i 12 metara sa unutarnjim ili vanjskim konopom ili sa vitlom.

Nudimo i uslugu montaže jarbola.


Najveće prednosti naših poliesterskih jarbola su:
- ne hrđaju
- ne trebaju uzemljenje
- lako se održavaju
- nude savršen omjer cijene i kvalitete


U pakiranju jarbola dolazi:
- ankeri M20: 3 komada s maticama i podloškama
- ploča za postavljanje jarbola
- konop
- završetak jarbola (cijeli set)
- uteg
- brava s ključemJarboli s vanjskim konopom su u pravilu jeftiniji od onih s unutarnjim konopom. Opremljeni su s izdržljivom plastičnom ručkom koja služi za fiksiranje konopa na željenu visinu. Najlonsko uže koje koristimo je izuzetno izdržljivo i dugotrajno.
Jarboli s unutarnjim konopom su u pravilu tiši i estetski ljepši. Dolaze s opcijom malih vratašaca ili s opcijom vitla. Oba sustava su vrlo lagana za korištenje i mogu uključivati ogrlicu s utegom koji će zadržavati napetost zastave.
Sustav s vitlom je naš najpopularniji jarbol za javne površine gdje postoji mogućnost krađe i vandalizma. U potpunosti je zatvoren i kontrolira se uz pomoć vitla koje nakon korištenja možete ukloniti. Sustav je izuzetno robustan i izdržljiv.

Upute za montažu fiksnih jarbola

Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.