O nama

LINEA - studio za dizajn i tisak, obiteljski je obrt koji je utemeljen 1987. godine. Početak aktivnosti obrta vezan je uz fotografiju i snimanje video filmova i spotova, dokumentarnih filmova te izradu dizajna za razne časopise kao i organizacija promotivnih aktivnosti za pojedine tvrtke. Kasnije se posao proširio na grafičku pripremu i na sam tisak koji obavljamo od 1994. godine.
Stalnim ulaganjem u tehnološki razvoj i nabavkom novih i modernih strojeva u grafičkoj djelatnosti danas smo u mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi postavljene poslove i zadatke.
Stalno zapošljavamo između 26 -30 ljudi obučenih i školovanih za posao koji obavljaju tako da je svaka djelatnost pokrivena stručnim kadrom.
Proizvodnja se odvija u pogonu od 1800 m2 vlastitog prostora uređenog i opremljenog za što bolje izvršavanje poslova.
Prijem stranaka, grafička priprema, komercijala računovodstvo i show room je u izdvojenom prostoru od 220 m2 sa osiguranim parkingom.
Visokom kvalitetom izvršenih poslova, profesionalnosću i odgovornošću prema poslovnim partnerima i suradnicima trudit ćemo se i u buduće zadobiti vaše povjerenje da nas izaberete kao partnera u vašem poslovanju.
Grafička priprema

Obratite nam se sa povjerenjem za izradu grafičkog rješenja od strane naših grafičara ili od vanjskih grafičkih dizajnera s kojima redovito surađujemo.

Linea Grafička priprema
Proizvodnja

U mogućnosti brzo i kvalitetno odraditi sve poslove u našem proizvodnom pogonu od 1800 m2 opremljenog vrhunskim strojevima te stručnim djelatnicima.

Linea Proizvodnja
Dostava

Sve naše proizvode dostavljamo na području Zagreba i Zagrebačke županije našom dostavom, a za ostatak Hrvatske i EU šaljemo kurirskim službama.

Linea Dostava
EU fondovi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.